[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

problem installing OpenBSD on LSI MegaRAID



I bought a new 1U server with an Intel SE7221BK-1E Entry Server Board, a LSI MegaRAID Sata 150-4D SER523 REV B2 card, and two Seagate Barracuda 400 GBytes hard drives.

Problem:

When I install OpenBSD 3.8, and I get to the part that says:

Proceed with install? [no]

I type "y" and I get:

No disks found

Is there anything I can do at this point?

Below is my dmesg:

OpenBSD 3.8 (RAMDISK_CD) #794: Sat Sep 10 15:58:32 MDT 2005
deraadt_(_at_)_i386_(_dot_)_openbsd_(_dot_)_org:/usr/src/sys/arch/i386/compile/RAMDISK_CD
cpu0: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz ("GenuineIntel" 686-class) 3 GHz
cpu0: FPU,V86,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUSH,ACPI,MMX,FXSR,SSE,SSE2,SS,HTT,TM,SBF,SSE3,MWAIT,EST,CNXT-ID
real mem = 1064824832 (1039868K)
avail mem = 966029312 (943388K)
using 4278 buffers containing 53342208 bytes (52092K) of memory
mainbus0 (root)
bios0 at mainbus0: AT/286+(00) BIOS, date 04/19/05, BIOS32 rev. 0 @ 0xf0010
pcibios0 at bios0: rev 2.1 @ 0xf0000/0x10000
pcibios0: PCI IRQ Routing Table rev 1.0 @ 0xf54a0/240 (13 entries)
pcibios0: no compatible PCI ICU found: ICU vendor 0x8086 product 0x2640
pcibios0: Warning, unable to fix up PCI interrupt routing
pcibios0: PCI bus #2 is the last bus
bios0: ROM list: 0xc0000/0x9400! 0xc9800/0x1000 0xca800/0x2200 0xcd000/0x1000 0xce000/0x1000
cpu0 at mainbus0
pci0 at mainbus0 bus 0: configuration mode 1 (no bios)
pchb0 at pci0 dev 0 function 0 "Intel E7221 MCH Host" rev 0x05
vga1 at pci0 dev 2 function 0 "Intel E7221 Video" rev 0x05
wsdisplay0 at vga1 mux 1: console (80x25, vt100 emulation)
ppb0 at pci0 dev 28 function 0 "Intel 82801FB PCIE" rev 0x03
pci1 at ppb0 bus 1
ppb1 at pci1 dev 0 function 0 "Intel PCIE-PCIE" rev 0x09
pci2 at ppb1 bus 4
ppb2 at pci1 dev 0 function 2 "Intel PCIE-PCIE" rev 0x09
pci3 at ppb2 bus 3
uhci0 at pci0 dev 29 function 0 "Intel 82801FB USB" rev 0x03: irq 5
usb0 at uhci0: USB revision 1.0
uhub0 at usb0
uhub0: Intel UHCI root hub, rev 1.00/1.00, addr 1
uhub0: 2 ports with 2 removable, self powered
uhci1 at pci0 dev 29 function 1 "Intel 82801FB USB" rev 0x03: irq 11
usb1 at uhci1: USB revision 1.0
uhub1 at usb1
uhub1: Intel UHCI root hub, rev 1.00/1.00, addr 1
uhub1: 2 ports with 2 removable, self powered
uhci2 at pci0 dev 29 function 2 "Intel 82801FB USB" rev 0x03: irq 3
usb2 at uhci2: USB revision 1.0
uhub2 at usb2
uhub2: Intel UHCI root hub, rev 1.00/1.00, addr 1
uhub2: 2 ports with 2 removable, self powered
ehci0 at pci0 dev 29 function 7 "Intel 82801FB USB" rev 0x03: irq 5
ehci0: timed out waiting for BIOS
usb3 at ehci0: USB revision 2.0
uhub3 at usb3
uhub3: Intel EHCI root hub, rev 2.00/1.00, addr 1
uhub3: 6 ports with 6 removable, self powered
ppb3 at pci0 dev 30 function 0 "Intel 82801BA AGP" rev 0xd3
pci4 at ppb3 bus 2
em0 at pci4 dev 3 function 0 "Intel PRO/1000MT (82541GI)" rev 0x05: irq 3, address: 00:0e:0c:4b:73:ea
ichpcib0 at pci0 dev 31 function 0 "Intel 82801FB LPC" rev 0x03: PM disabled
pciide0 at pci0 dev 31 function 1 "Intel 82801FB IDE" rev 0x03: DMA, channel 0 configured to compatibility, channel 1 configured to compatibility
atapiscsi0 at pciide0 channel 0 drive 0
scsibus0 at atapiscsi0: 2 targets
cd0 at scsibus0 targ 0 lun 0: <LITE-ON, DVD SOHD-16P9SV, F$01> SCSI0 5/cdrom removable
cd0(pciide0:0:0): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 2
pciide0: channel 1 disabled (no drives)
pciide1 at pci0 dev 31 function 2 "Intel 82801FR SATA" rev 0x03: DMA, channel 0 wired to native-PCI, channel 1 wired to compatibility
pciide1: using irq 11 for native-PCI interrupt
pciide1: couldn't map channel 1 cmd regs
"Intel 82801FB SMBus" rev 0x03 at pci0 dev 31 function 3 not configured
isa0 at ichpcib0
isadma0 at isa0
pckbc0 at isa0 port 0x60/5
pckbd0 at pckbc0 (kbd slot)
pckbc0: using irq 1 for kbd slot
wskbd0 at pckbd0: console keyboard, using wsdisplay0
npx0 at isa0 port 0xf0/16: using exception 16
pccom0 at isa0 port 0x3f8/8 irq 4: ns16550a, 16 byte fifo
fdc0 at isa0 port 0x3f0/6 irq 6 drq 2
fd0 at fdc0 drive 0: 1.44MB 80 cyl, 2 head, 18 sec
biomask ffed netmask ffed ttymask ffef
rd0: fixed, 3800 blocks
root on rd0a
rootdev=0x1100 rrootdev=0x2f00 rawdev=0x2f02
fd0: timeout (st0 20<seek_cmplt> cyl 0)
fd0a: soft error reading fsbn 0




Visit your host, monkey.org