[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

X on a Dell Optiplex GX270



Has anyone gotten X working on a Dell Optiplex GX270? Seems as though I can
startx(1) but the screen is extremely garbled. Trying to run any
configuration utility doesn't seem to do any good either. I've bumped up the
amount of RAM on the card from 1MB to 8MB in the bios, but it still doesn't
work.

If anyone has any pointers, please let me know. Here's a dmesg(8).

OpenBSD 3.8 (GENERIC) #138: Sat Sep 10 15:41:37 MDT 2005
    deraadt_(_at_)_i386_(_dot_)_openbsd_(_dot_)_org:/usr/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC
cpu0: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz ("GenuineIntel" 686-class) 2.80 GHz
cpu0:
FPU,V86,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUSH,ACPI,MMX,FXSR,SSE,SSE2,SS,HTT,TM,SBF,CNXT-ID
real mem  = 1064349696 (1039404K)
avail mem = 964554752 (941948K)
using 4278 buffers containing 53321728 bytes (52072K) of memory
mainbus0 (root)
bios0 at mainbus0: AT/286+(00) BIOS, date 10/20/03, BIOS32 rev. 0 @ 0xffe90
apm0 at bios0: Power Management spec V1.2
apm0: AC on, battery charge unknown
apm0: flags 30102 dobusy 0 doidle 1
pcibios0 at bios0: rev 2.1 @ 0xf0000/0x10000
pcibios0: PCI IRQ Routing Table rev 1.0 @ 0xfeae0/176 (9 entries)
pcibios0: PCI Interrupt Router at 000:31:0 ("Intel 82801EB/ER LPC" rev 0x00)
pcibios0: PCI bus #1 is the last bus
bios0: ROM list: 0xc0000/0xa800 0xca800/0x1800!
cpu0 at mainbus0
pci0 at mainbus0 bus 0: configuration mode 1 (no bios)
pchb0 at pci0 dev 0 function 0 "Intel 82865G/PE/P CPU-I/0-1" rev 0x02
vga1 at pci0 dev 2 function 0 "Intel 82865G Video" rev 0x02: aperture at
0xe8000000, size 0x8000000
wsdisplay0 at vga1 mux 1: console (80x25, vt100 emulation)
wsdisplay0: screen 1-5 added (80x25, vt100 emulation)
uhci0 at pci0 dev 29 function 0 "Intel 82801EB/ER USB" rev 0x02: irq 11
usb0 at uhci0: USB revision 1.0
uhub0 at usb0
uhub0: Intel UHCI root hub, rev 1.00/1.00, addr 1
uhub0: 2 ports with 2 removable, self powered
uhci1 at pci0 dev 29 function 1 "Intel 82801EB/ER USB" rev 0x02: irq 10
usb1 at uhci1: USB revision 1.0
uhub1 at usb1
uhub1: Intel UHCI root hub, rev 1.00/1.00, addr 1
uhub1: 2 ports with 2 removable, self powered
uhci2 at pci0 dev 29 function 2 "Intel 82801EB/ER USB" rev 0x02: irq 9
usb2 at uhci2: USB revision 1.0
uhub2 at usb2
uhub2: Intel UHCI root hub, rev 1.00/1.00, addr 1
uhub2: 2 ports with 2 removable, self powered
uhci3 at pci0 dev 29 function 3 "Intel 82801EB/ER USB" rev 0x02: irq 11
usb3 at uhci3: USB revision 1.0
uhub3 at usb3
uhub3: Intel UHCI root hub, rev 1.00/1.00, addr 1
uhub3: 2 ports with 2 removable, self powered
ehci0 at pci0 dev 29 function 7 "Intel 82801EB/ER USB" rev 0x02: irq 5
usb4 at ehci0: USB revision 2.0
uhub4 at usb4
uhub4: Intel EHCI root hub, rev 2.00/1.00, addr 1
uhub4: 8 ports with 8 removable, self powered
ppb0 at pci0 dev 30 function 0 "Intel 82801BA AGP" rev 0xc2
pci1 at ppb0 bus 1
rl0 at pci1 dev 8 function 0 "Realtek 8139" rev 0x10: irq 3 address
00:40:f4:71:83:05
rlphy0 at rl0 phy 0: RTL internal phy
em0 at pci1 dev 12 function 0 "Intel PRO/1000MT (82540EM)" rev 0x02: irq 9,
address: 00:0d:56:fa:3b:8f
ichpcib0 at pci0 dev 31 function 0 "Intel 82801EB/ER LPC" rev 0x02
pciide0 at pci0 dev 31 function 1 "Intel 82801EB/ER IDE" rev 0x02: DMA,
channel 0 configured to compatibility, channel 1 configured to compatibility
wd0 at pciide0 channel 0 drive 0: <WDC WD400BB-75FJA1>
wd0: 16-sector PIO, LBA, 38146MB, 78125000 sectors
wd0(pciide0:0:0): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 5
atapiscsi0 at pciide0 channel 1 drive 0
scsibus0 at atapiscsi0: 2 targets