[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: Dual monitor for openbsd box



Just out of curiosity, anyone have Dual/Display xorg.config file for a
Radeon 9600Pro? I cannot seem to get mine working, and I was wondering
if it had something to do with the fact that the second "head" wasn't
identified in the kernel. Dmesg below.

Thanks in advance,

OpenBSD 3.7-current (GENERIC) #128: Thu Jun  9 12:39:08 MDT 2005
    deraadt_(_at_)_amd64_(_dot_)_openbsd_(_dot_)_org:/usr/src/sys/arch/amd64/compile/GENERIC
real mem = 1072492544 (1047356K)
avail mem = 908529664 (887236K)
using 22937 buffers containing 107458560 bytes (104940K) of memory
mainbus0 (root)
cpu0 at mainbus0: (uniprocessor)
cpu0: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+, 2002.89 MHz
cpu0: FPU,VME,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUSH,MMX,FXSR,SSE,SSE2,NXE,MMXX,LONG,3DNOW2,3DNOW
cpu0: 64KB 64b/line 2-way I-cache, 64KB 64b/line 2-way D-cache, 512KB
64b/line 16-way L2 cache
cpu0: ITLB 32 4KB entries fully associative, 8 4MB entries fully associative
cpu0: DTLB 32 4KB entries fully associative, 8 4MB entries fully associative
pci0 at mainbus0 bus 0: configuration mode 1
pchb0 at pci0 dev 0 function 0 "VIA K8HTB Host" rev 0x01
ppb0 at pci0 dev 1 function 0 "VIA K8HTB AGP" rev 0x00
pci1 at ppb0 bus 1
vga1 at pci1 dev 0 function 0 "ATI Radeon 9600 Pro" rev 0x00
wsdisplay0 at vga1 mux 1: console (80x25, vt100 emulation)
wsdisplay0: screen 1-5 added (80x25, vt100 emulation)
"ATI Radeon 9600 Pro Sec" rev 0x00 at pci1 dev 0 function 1 not configured
"VIA VT6306 FireWire" rev 0x80 at pci0 dev 7 function 0 not configured
skc0 at pci0 dev 10 function 0 "Marvell SKv2" rev 0x13: irq 5
skc0: Marvell Yukon Lite rev. A3 (0x7)
sk0 at skc0 port A: address 00:11:2f:8d:91:8f
eephy0 at sk0 phy 0: Marvell 88E1011 Gigabit PHY, rev. 5
pciide0 at pci0 dev 15 function 0 "VIA VT8237 SATA" rev 0x80: DMA
pciide0: using irq 5 for native-PCI interrupt
pciide1 at pci0 dev 15 function 1 "VIA VT82C571 IDE" rev 0x06: ATA133,
channel 0 configured to compatibility, channel 1 configured to
compatibility
wd0 at pciide1 channel 0 drive 0: <ST380011A>
wd0: 16-sector PIO, LBA48, 76319MB, 156301488 sectors
wd1 at pciide1 channel 0 drive 1: <ST340016A>
wd1: 16-sector PIO, LBA, 38166MB, 78165360 sectors
wd0(pciide1:0:0): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 5
wd1(pciide1:0:1): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 5
atapiscsi0 at pciide1 channel 1 drive 0
scsibus0 at atapiscsi0: 2 targets
cd0 at scsibus0 targ 0 lun 0: <SONY, DVD-ROM DDU1621, S1.5> SCSI0
5/cdrom removable
atapiscsi1 at pciide1 channel 1 drive 1
scsibus1 at atapiscsi1: 2 targets
cd1 at scsibus1 targ 0 lun 0: <HL-DT-ST, DVDRAM GSA-4081B, A100> SCSI0
5/cdrom removable
cd0(pciide1:1:0): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 2
cd1(pciide1:1:1): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 2
uhci0 at pci0 dev 16 function 0 "VIA VT83C572 USB" rev 0x81: irq 11
usb0 at uhci0: USB revision 1.0
uhub0 at usb0
uhub0: VIA UHCI root hub, class 9/0, rev 1.00/1.00, addr 1
uhub0: 2 ports with 2 removable, self powered
uhci1 at pci0 dev 16 function 1 "VIA VT83C572 USB" rev 0x81: irq 11
usb1 at uhci1: USB revision 1.0
uhub1 at usb1
uhub1: VIA UHCI root hub, class 9/0, rev 1.00/1.00, addr 1
uhub1: 2 ports with 2 removable, self powered
uhci2 at pci0 dev 16 function 2 "VIA VT83C572 USB" rev 0x81: irq 5
usb2 at uhci2: USB revision 1.0
uhub2 at usb2
uhub2: VIA UHCI root hub, class 9/0, rev 1.00/1.00, addr 1
uhub2: 2 ports with 2 removable, self powered
uhci3 at pci0 dev 16 function 3 "VIA VT83C572 USB" rev 0x81: irq 5
usb3 at uhci3: USB revision 1.0
uhub3 at usb3
uhub3: VIA UHCI root hub, class 9/0, rev 1.00/1.00, addr 1
uhub3: 2 ports with 2 removable, self powered
ehci0 at pci0 dev 16 function 4 "VIA VT6202 USB" rev 0x86: irq 3
usb4 at ehci0: USB revision 2.0
uhub4 at usb4
uhub4: VIA EHCI root hub, class 9/0, rev 2.00/1.00, addr 1
uhub4: 8 ports with 8 removable, self powered
"VIA VT8237 ISA" rev 0x00 at pci0 dev 17 function 0 not configured
auvia0 at pci0 dev 17 function 5 "VIA VT8233 AC97" rev 0x60: irq 3
ac97: codec id 0x41445370 (Analog Devices AD1980)
ac97: codec features headphone, 20 bit DAC, No 3D Stereo
audio0 at auvia0
pchb1 at pci0 dev 24 function 0 "AMD AMD64 HyperTransport" rev 0x00
pchb2 at pci0 dev 24 function 1 "AMD AMD64 Address Map" rev 0x00
pchb3 at pci0 dev 24 function 2 "AMD AMD64 DRAM Cfg" rev 0x00
pchb4 at pci0 dev 24 function 3 "AMD AMD64 Misc Cfg" rev 0x00
isa0 at mainbus0
com0 at isa0 port 0x3f8/8 irq 4: ns16550a, 16 byte fifo
pckbc0 at isa0 port 0x60/5
pckbd0 at pckbc0 (kbd slot)
pckbc0: using irq 1 for kbd slot
wskbd0 at pckbd0: console keyboard, using wsdisplay0
pcppi0 at isa0 port 0x61
spkr0 at pcppi0
sysbeep0 at pcppi0
lpt0 at isa0 port 0x378/4 irq 7
lm0 at isa0 port 0x290/8: W83697HF
uhidev0 at uhub0 port 1 configuration 1 interface 0
uhidev0: Logitech USB Mouse, rev 1.10/6.10, addr 2, iclass 3/1
ums0 at uhidev0: 3 buttons and Z dir.
wsmouse0 at ums0 mux 0
wd0: no disk label
dkcsum: wd0 matched BIOS disk 80
dkcsum: wd1 matched BIOS disk 81
root on wd1a
rootdev=0x10 rrootdev=0x310 rawdev=0x312
uhub5 at uhub3 port 1
uhub5: Motorola MC141555 hub controller, class 9/0, rev 1.00/1.00, addr 2
uhub5: 5 ports with 5 removable, self powered
uhub6 at uhub3 port 2
uhub6: Motorola MC141555 hub controller, class 9/0, rev 1.00/1.00, addr 3
uhub6: 5 ports with 5 removable, self powered
uhub5: device problem, disabling port 5
uhub6: device problem, disabling port 5