[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

PGP5 complains of bad passphrase on -current



Would someone mind whacking me with a clue stick?  I am running a
-current machine as of April 22.  I rebuilt all ports using a ports tree
sync-ed at the same time.  Everything else works fine.  However, PGP5i
now complains that my pass phrase is wrong.  I experienced a similar
event when I made a round trip with my key rings between i386 and
sparc64.

Any hints?

Thanks,
Jim


OpenBSD 3.7-current (GENERIC) #5: Fri Apr 22 12:52:57 EDT 2005
    root_(_at_)_amd3k_(_dot_)_bonetruck_(_dot_)_org:/usr/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC
cpu0: AMD Athlon(tm) XP 3000+ ("AuthenticAMD" 686-class, 512KB L2 cache) 2.17 GHz
cpu0: FPU,V86,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,MMX,FXSR,SSE
cpu0: AMD Powernow: FID
real mem  = 1073254400 (1048100K)
avail mem = 972816384 (950016K)
using 4278 buffers containing 53764096 bytes (52504K) of memory
mainbus0 (root)
bios0 at mainbus0: AT/286+(7a) BIOS, date 04/17/03, BIOS32 rev. 0 @ 0xfb4a0
apm0 at bios0: Power Management spec V1.2
apm0: AC on, battery charge unknown
pcibios0 at bios0: rev 2.1 @ 0xf0000/0xdf74
pcibios0: PCI IRQ Routing Table rev 1.0 @ 0xfdea0/208 (11 entries)
pcibios0: PCI Exclusive IRQs: 5 10 11 12
pcibios0: PCI Interrupt Router at 000:17:0 ("VIA VT82C596A ISA" rev 0x00)
pcibios0: PCI bus #1 is the last bus
bios0: ROM list: 0xc0000/0xf800 0xd0000/0x800 0xd1000/0x3e00
cpu0 at mainbus0
pci0 at mainbus0 bus 0: configuration mode 1 (no bios)
pchb0 at pci0 dev 0 function 0 "VIA VT8377 PCI" rev 0x00
ppb0 at pci0 dev 1 function 0 "VIA VT8235 AGP" rev 0x00
pci1 at ppb0 bus 1
vga1 at pci1 dev 0 function 0 vendor "Nvidia", unknown product 0x0326 rev 0xa1
wsdisplay0 at vga1: console (80x25, vt100 emulation)
wsdisplay0: screen 1-5 added (80x25, vt100 emulation)
ahc1 at pci0 dev 11 function 0 "Adaptec AHA-2940AU" rev 0x01: irq 11
scsibus0 at ahc1: 8 targets
st0 at scsibus0 targ 0 lun 0: <HP, C1537A, HP01> SCSI2 1/sequential removable
st0: drive empty or not ready
sd0 at scsibus0 targ 5 lun 0: <iomega, jaz 1GB, H.71> SCSI2 0/direct removable
sd0: drive offline
cmpci0 at pci0 dev 14 function 0 "C-Media Electronics CMI8738/C3DX Audio" rev 0x10: irq 11
audio0 at cmpci0
pciide0 at pci0 dev 15 function 0 "HighPoint HPT36x/37x IDE" rev 0x05: DMA
pciide0: using irq 12 for native-PCI interrupt
wd0 at pciide0 channel 0 drive 0: <WDC WD400BB-00DEA0>
wd0: 16-sector PIO, LBA, 38166MB, 78165360 sectors
wd0(pciide0:0:0): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 5
wd1 at pciide0 channel 1 drive 0: <WDC WD400BB-00DEA0>
wd1: 16-sector PIO, LBA, 38166MB, 78165360 sectors
wd1(pciide0:1:0): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 5
uhci0 at pci0 dev 16 function 0 "VIA VT83C572 USB" rev 0x80: irq 10
usb0 at uhci0: USB revision 1.0
uhub0 at usb0
uhub0: VIA UHCI root hub, class 9/0, rev 1.00/1.00, addr 1
uhub0: 2 ports with 2 removable, self powered
uhci1 at pci0 dev 16 function 1 "VIA VT83C572 USB" rev 0x80: irq 5
usb1 at uhci1: USB revision 1.0
uhub1 at usb1
uhub1: VIA UHCI root hub, class 9/0, rev 1.00/1.00, addr 1
uhub1: 2 ports with 2 removable, self powered
uhci2 at pci0 dev 16 function 2 "VIA VT83C572 USB" rev 0x80: irq 12
usb2 at uhci2: USB revision 1.0
uhub2 at usb2
uhub2: VIA UHCI root hub, class 9/0, rev 1.00/1.00, addr 1
uhub2: 2 ports with 2 removable, self powered
ehci0 at pci0 dev 16 function 3 "VIA VT6202 USB" rev 0x82: irq 11
usb3 at ehci0: USB revision 2.0
uhub3 at usb3
uhub3: VIA EHCI root hub, class 9/0, rev 2.00/1.00, addr 1
uhub3: 6 ports with 6 removable, self powered
pcib0 at pci0 dev 17 function 0 "VIA VT8235 ISA" rev 0x00
pciide1 at pci0 dev 17 function 1 "VIA VT82C571 IDE" rev 0x06: ATA133, channel 0 configured to compatibility, channel 1 configured to compatibility
wd2 at pciide1 channel 0 drive 0: <IC35L120AVVA07-0>
wd2: 16-sector PIO, LBA, 117800MB, 241254720 sectors
wd2(pciide1:0:0): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 5
atapiscsi0 at pciide1 channel 1 drive 0
scsibus1 at atapiscsi0: 2 targets
cd0 at scsibus1 targ 0 lun 0: <HP, CD-Writer+ 7200, 2.02> SCSI0 5/cdrom removable
atapiscsi1 at pciide1 channel 1 drive 1
scsibus2 at atapiscsi1: 2 targets
cd1 at scsibus2 targ 0 lun 0: <MITSUMI, CD-ROM FX240S !B, j01> SCSI0 5/cdrom removable
cd0(pciide1:1:0): using PIO mode 3, DMA mode 1
cd1(pciide1:1:1): using PIO mode 3, DMA mode 1
vr0 at pci0 dev 18 function 0 "VIA RhineII-2" rev 0x74: irq 10 address 00:50:2c:05:79:bc
ukphy0 at vr0 phy 1: Generic IEEE 802.3u media interface
ukphy0: OUI 0x00606e, model 0x0008, rev. 0
isa0 at pcib0
isadma0 at isa0
pckbc0 at isa0 port 0x60/5
pckbd0 at pckbc0 (kbd slot)
pckbc0: using irq 1 for kbd slot
wskbd0 at pckbd0 (mux 1 ignored for console): console keyboard, using wsdisplay0
pcppi0 at isa0 port 0x61
midi0 at pcppi0: <PC speaker>
sysbeep0 at pcppi0
lpt0 at isa0 port 0x378/4 irq 7
it0 at isa0 port 0x290/8: IT87
npx0 at isa0 port 0xf0/16: using exception 16
pccom0 at isa0 port 0x3f8/8 irq 4: ns16550a, 16 byte fifo
pccom1 at isa0 port 0x2f8/8 irq 3: ns16550a, 16 byte fifo
fdc0 at isa0 port 0x3f0/6 irq 6 drq 2
biomask ff65 netmask ff65 ttymask ffe7
pctr: user-level cycle counter enabled
mtrr: Pentium Pro MTRR support
ahc1: target 5 synchronous at 10.0MHz, offset = 0xf
wd0: no disk label
dkcsum: wd0 matched BIOS disk 81
wd1: no disk label
dkcsum: wd1 had no matching BIOS disk
dkcsum: wd2 matched BIOS disk 80
root on wd2a
rootdev=0x20 rrootdev=0x320 rawdev=0x322
uhidev0 at uhub0 port 1 configuration 1 interface 0
uhidev0: B16_b_02 USB-PS/2 Optical Mouse, rev 2.00/98.02, addr 2, iclass 3/1
ums0 at uhidev0: 4 buttons and Z dir.
wsmouse0 at ums0 mux 0



Visit your host, monkey.org