[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

pcmcia not working



Hi,

I ditched Windows XP from my Toshiba laptop and everything works fine
except for the pcmcia (and the fans are loud, but that's an easy fix >:) )

cbb0 at pci1 dev 4 function 0 "ENE CB-1410 CardBus" rev 0x01pci_intr_map: no mapping for pin A

...which may be the reason that wi0 isn't configured (a prism pcmcia wifi card)
which works fine in a soekris.
 
Any ideas what this could be? Googling showed dmesg's with the same device
booting without problems.


Hope someone can help

--dg



OpenBSD 3.5 (GENERIC) #34: Mon Mar 29 12:24:55 MST 2004
    deraadt_(_at_)_i386_(_dot_)_openbsd_(_dot_)_org:/usr/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC
cpu0: Mobile Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.40GHz ("GenuineIntel" 686-class) 2.40 GHz
cpu0: FPU,V86,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUSH,ACPI,MMX,FXSR,SSE,SSE2,SS,HTT,TM,SBF,CNXT-ID
real mem  = 233287680 (227820K)
avail mem = 209948672 (205028K)
using 2873 buffers containing 11767808 bytes (11492K) of memory
mainbus0 (root)
bios0 at mainbus0: AT/286+(8d) BIOS, date 02/07/04, BIOS32 rev. 0 @ 0xfd750
apm0 at bios0: Power Management spec V1.2
apm0: AC on, battery charge unknown
pcibios0 at bios0: rev. 2.1 @ 0xfd750/0x8b0
pcibios0: PCI IRQ Routing Table rev. 1.0 @ 0xfdf30/176 (9 entries)
pcibios0: PCI Interrupt Router at 000:31:0 ("Intel 82371FB ISA" rev 0x00)
pcibios0: PCI bus #2 is the last bus
bios0: ROM list: 0xc0000/0xce00 0xcd000/0x1000 0xdf000/0x1000! 0xe0000/0x4000!
pci0 at mainbus0 bus 0: configuration mode 1 (no bios)
pchb0 at pci0 dev 0 function 0 "Intel 82852GM Hub-PCI" rev 0x02
"Intel 82852GM Memory" rev 0x02 at pci0 dev 0 function 1 not configured
"Intel 82852GM Configuration" rev 0x02 at pci0 dev 0 function 3 not configured
vga1 at pci0 dev 2 function 0 "Intel 82852GM AGP" rev 0x02: aperture at 0xe8000000, size 0x8000000
wsdisplay0 at vga1: console (80x25, vt100 emulation)
wsdisplay0: screen 1-5 added (80x25, vt100 emulation)
"Intel 82852GM AGP" rev 0x02 at pci0 dev 2 function 1 not configured
uhci0 at pci0 dev 29 function 0 "Intel 82801DB USB" rev 0x03: irq 10
usb0 at uhci0: USB revision 1.0
uhub0 at usb0
uhub0: Intel UHCI root hub, class 9/0, rev 1.00/1.00, addr 1
uhub0: 2 ports with 2 removable, self powered
uhci1 at pci0 dev 29 function 1 "Intel 82801DB USB" rev 0x03: irq 9
usb1 at uhci1: USB revision 1.0
uhub1 at usb1
uhub1: Intel UHCI root hub, class 9/0, rev 1.00/1.00, addr 1
uhub1: 2 ports with 2 removable, self powered
uhci2 at pci0 dev 29 function 2 "Intel 82801DB USB" rev 0x03: irq 9
usb2 at uhci2: USB revision 1.0
uhub2 at usb2
uhub2: Intel UHCI root hub, class 9/0, rev 1.00/1.00, addr 1
uhub2: 2 ports with 2 removable, self powered
"Intel 82801DB USB" rev 0x03 at pci0 dev 29 function 7 not configured
ppb0 at pci0 dev 30 function 0 "Intel 82801BAM Hub-to-PCI" rev 0x83
pci1 at ppb0 bus 1
"VIA VT6306 FireWire" rev 0x80 at pci1 dev 0 function 0 not configured
rl0 at pci1 dev 1 function 0 "Realtek 8139" rev 0x10: irq 9 address 00:02:3f:95:e7:b3
rlphy0 at rl0 phy 0: RTL internal phy
cbb0 at pci1 dev 4 function 0 "ENE CB-1410 CardBus" rev 0x01pci_intr_map: no mapping for pin A
: couldn't map interrupt
pcib0 at pci0 dev 31 function 0 "Intel 82801DBM LPC" rev 0x03: SpeedStep
pciide0 at pci0 dev 31 function 1 "Intel 82801DBM IDE" rev 0x03: DMA, channel 0 configured to compatibility, channel 1 configured to compatibility
wd0 at pciide0 channel 0 drive 0: <TOSHIBA MK4025GAS>
wd0: 16-sector PIO, LBA, 38154MB, 78140160 sectors
wd0(pciide0:0:0): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 5
atapiscsi0 at pciide0 channel 1 drive 0
scsibus0 at atapiscsi0: 2 targets
cd0 at scsibus0 targ 0 lun 0: <TOSHIBA, DVD-ROM SD-R6112, 1031> SCSI0 5/cdrom removable
cd0(pciide0:1:0): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 2
"Intel 82801DB SMBus" rev 0x03 at pci0 dev 31 function 3 not configured
auich0 at pci0 dev 31 function 5 "Intel 82801DB AC97 Audio" rev 0x03: irq 10, ICH4 AC97
ac97: codec id 0x414c4740 (Avance Logic <40>)
ac97: codec features headphone, 20 bit DAC, 18 bit ADC, Realtek 3D
audio0 at auich0
auich0: measured ac97 link rate at 48000 Hz
"Intel 82801DB Modem" rev 0x03 at pci0 dev 31 function 6 not configured
isa0 at pcib0
isadma0 at isa0
pckbc0 at isa0 port 0x60/5
pckbd0 at pckbc0 (kbd slot)
pckbc0: using irq 1 for kbd slot
wskbd0 at pckbd0: console keyboard, using wsdisplay0
pms0 at pckbc0 (aux slot)
pckbc0: using irq 12 for aux slot
wsmouse0 at pms0 mux 0
pcppi0 at isa0 port 0x61
midi0 at pcppi0: <PC speaker>
sysbeep0 at pcppi0
lpt0 at isa0 port 0x378/4 irq 7
npx0 at isa0 port 0xf0/16: using exception 16
biomask c600 netmask c600 ttymask d682
pctr: user-level cycle counter enabled
dkcsum: wd0 matched BIOS disk 80
root on wd0a
rootdev=0x0 rrootdev=0x300 rawdev=0x302