[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

problems network installing with 3Com 3C589D on Dell CPi



I've been banging my head against the wall trying to figure this out.
I'm trying to install OpenBSD 3.5 on a Dell Latitude CPi, but for some
reason, obsd will not recognize my PCMCIA NIC (3Com 3C589D). 

I'm using floppy35c (as this machine has no cdrom drive) as per
the installation instructions in i386/INSTALL.txt.  When I
do 'ifconfig -a', loopback is the only device that appears.  I'm a
noob when it comes to the bsd's and PCMCIA hardware, so any and all
help would be greatly appreciated.  Let me know if any additional
information is needed, and I apologize in advance for anything
I may have left out of this message.  dmesg follows...

Thanks Again
Jack Fletcher

OpenBSD 3.5 (RAMDISKC) #141: Mon Mar 29 13:15:45 MST 2004
    deraadt_(_at_)_i386_(_dot_)_openbsd_(_dot_)_org:/usr/src/sys/arch/i386/compile/RAMDISKC
cpu0: Intel Celeron ("GenuineIntel" 686-class, 256KB L2 cache) 397 MHz
cpu0: FPU,V86,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,MMX,FXSR
real mem  = 200847360 (196140K)
avail mem = 182378496 (178104K)
using 2477 buffers containing 10145792 bytes (9908K) of memory
mainbus0 (root)
bios0 at mainbus0: AT/286+(00) BIOS, date 09/15/99, BIOS32 rev. 0 @ 0xffe90
apm0 at bios0: Power Management spec V1.2
pcibios0 at bios0: rev. 2.1 @ 0xf0000/0x10000
pcibios0: PCI IRQ Routing Table rev. 1.0 @ 0xfbd90/112 (5 entries)
pcibios0: PCI Interrupt Router at 000:07:0 ("Intel 82371 ISA and IDE" rev 0x00)
pcibios0: PCI bus #3 is the last bus
bios0: ROM list: 0xc0000/0xc000
pci0 at mainbus0 bus 0: configuration mode 1 (no bios)
pchb0 at pci0 dev 0 function 0 "Intel 82443BX AGP" rev 0x03
ppb0 at pci0 dev 1 function 0 "Intel 82443BX AGP" rev 0x03
pci1 at ppb0 bus 1
vga1 at pci1 dev 0 function 0 "Neomagic Magicgraph NM2360" rev 0x00
wsdisplay0 at vga1: console (80x25, vt100 emulation)
"Neomagic MagicMedia 256ZX" rev 0x00 at pci1 dev 0 function 1 not configured
cbb0 at pci0 dev 3 function 0 "Texas Instruments PCI1225 CardBus" rev 0x01: irq 11
cbb1 at pci0 dev 3 function 1 "Texas Instruments PCI1225 CardBus" rev 0x01: irq 11
pcib0 at pci0 dev 7 function 0 "Intel 82371AB PIIX4 ISA" rev 0x02
pciide0 at pci0 dev 7 function 1 "Intel 82371AB IDE" rev 0x01: DMA, channel 0 wired to compatibility, channel 1 wired to compatibility
wd0 at pciide0 channel 0 drive 0: <IBM-DBCA-206480>
wd0: 16-sector PIO, LBA, 6194MB, 12685680 sectors
wd0(pciide0:0:0): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 2
pciide0: channel 1 ignored (disabled)
"Intel 82371AB USB" rev 0x01 at pci0 dev 7 function 2 not configured
"Intel 82371AB Power Mgmt" rev 0x02 at pci0 dev 7 function 3 not configured
cardslot0 at cbb0 slot 0 flags 0
cardbus0 at cardslot0: bus 2 device 0 cacheline 0x8, lattimer 0x20
pcmcia0 at cardslot0
cardslot1 at cbb1 slot 1 flags 0
cardbus1 at cardslot1: bus 3 device 0 cacheline 0x8, lattimer 0x20
pcmcia1 at cardslot1
isa0 at pcib0
isadma0 at isa0
pckbc0 at isa0 port 0x60/5
pckbd0 at pckbc0 (kbd slot)
pckbc0: using irq 1 for kbd slot
wskbd0 at pckbd0: console keyboard, using wsdisplay0
npx0 at isa0 port 0xf0/16: using exception 16
pccom0 at isa0 port 0x3f8/8 irq 4: ns16550a, 16 byte fifo
fdc0 at isa0 port 0x3f0/6 irq 6 drq 2
fd0 at fdc0 drive 0: 1.44MB 80 cyl, 2 head, 18 sec
biomask 4840 netmask 4840 ttymask 4842
rd0: fixed, 3560 blocks
wd0: no disk label
root on rd0a
rootdev=0x1100 rrootdev=0x2f00 rawdev=0x2f02