[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

WI



Hello,

  I want to use WI-FI card. I bought DWL-520+ by D-Link (i found it in
  man wi - Dlink DWL520 Prism-2.5 PCI), bud this card with + doesn't
  work.

  What I may do (I'm newbie with this problem)?

  My dmesg:
OpenBSD 3.2 (GENERIC) #25: Thu Oct  3 19:51:53 MDT 2002
    deraadt_(_at_)_i386_(_dot_)_openbsd_(_dot_)_org:/usr/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC
cpu0: Intel Pentium III (Coppermine) ("GenuineIntel" 686-class, 128KB L2 cache) 897 MHz
cpu0: FPU,V86,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,SYS,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,MMX,FXSR,SIMD
real mem  = 263815168 (257632K)
avail mem = 238841856 (233244K)
using 3246 buffers containing 13295616 bytes (12984K) of memory
mainbus0 (root)
bios0 at mainbus0: AT/286+(b7) BIOS, date 10/15/01, BIOS32 rev. 0 @ 0xf0e60
apm0 at bios0: Power Management spec V1.2 (BIOS mgmt disabled)
apm0: AC on, battery charge unknown
pcibios0 at bios0: rev. 2.1 @ 0xf0000/0x1482
pcibios0: PCI IRQ Routing Table rev. 1.0 @ 0xf1400/128 (6 entries)
pcibios0: PCI Interrupt Router at 000:01:0 ("SIS 85C503 ISA" rev 0x00)
pcibios0: PCI bus #1 is the last bus
bios0: ROM list: 0xc0000/0xc000
pci0 at mainbus0 bus 0: configuration mode 1 (no bios)
pchb0 at pci0 dev 0 function 0 "SIS 630 Host-PCI" rev 0x30
pciide0 at pci0 dev 0 function 1 "SIS 5513 EIDE" rev 0xd0: DMA, channel 0 wired to
compatibility, channel 1 wired to compatibility
wd0 at pciide0 channel 0 drive 0: <ST340810A>
wd0: 16-sector PIO, LBA, 38166MB, 16383 cyl, 16 head, 63 sec, 78165360 sectors
wd0(pciide0:0:0): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 2
pcib0 at pci0 dev 1 function 0 "SIS 85C503 ISA" rev 0x00
sis0 at pci0 dev 1 function 1 "SIS 900 10/100BaseTX" rev 0x84: irq 10 address 00:e0:18:5d:f8:64
ukphy0 at sis0 phy 0: Generic IEEE 802.3u media interface
ukphy0: OUI 0x000760, model 0x0000, rev. 0
ohci0 at pci0 dev 1 function 2 "SIS 5597/5598 USB" rev 0x07: irq 12, OHCI version 1.0, legacy
support
usb0 at ohci0: USB revision 1.0
uhub0 at usb0
uhub0: vendor 0x0000 OHCI root hub, class 9/0, rev 1.00/1.00, addr 1
uhub0: 3 ports with 3 removable, self powered
ohci1 at pci0 dev 1 function 3 "SIS 5597/5598 USB" rev 0x07: irq 12, OHCI version 1.0, legacy
support
usb1 at ohci1: USB revision 1.0
uhub1 at usb1
uhub1: vendor 0x0000 OHCI root hub, class 9/0, rev 1.00/1.00, addr 1
uhub1: 2 ports with 2 removable, self powered
ppb0 at pci0 dev 2 function 0 "SIS 86C201 Host-AGP" rev 0x00
pci1 at ppb0 bus 1
vga1 at pci1 dev 0 function 0 "SIS 6300" rev 0x21: aperture at 0xf0000000, size 0x400000
wsdisplay0 at vga1: console (80x25, vt100 emulation)
wsdisplay0: screen 1-5 added (80x25, vt100 emulation)
cmpci0 at pci0 dev 5 function 0 "C-Media Electronics CMI8738/C3DX Audio" rev 0x10: irq 10
audio0 at cmpci0
vendor "Texas Instruments", unknown product 0x8400 (class network, subclass miscellaneous, rev
0x00) at pci0 dev 13 function 0 not configured
isa0 at pcib0
isadma0 at isa0
pckbc0 at isa0 port 0x60/5
pckbd0 at pckbc0 (kbd slot)
pckbc0: using irq 1 for kbd slot
wskbd0 at pckbd0: console keyboard, using wsdisplay0
pcppi0 at isa0 port 0x61
midi0 at pcppi0: <PC speaker>
sysbeep0 at pcppi0
lpt0 at isa0 port 0x378/4 irq 7
npx0 at isa0 port 0xf0/16: using exception 16
pccom0 at isa0 port 0x3f8/8 irq 4: ns16550a, 16 byte fifo
pccom1 at isa0 port 0x2f8/8 irq 3: ns16550a, 16 byte fifo
fdc0 at isa0 port 0x3f0/6 irq 6 drq 2
fd0 at fdc0 drive 0: 1.44MB 80 cyl, 2 head, 18 sec
biomask 5040 netmask 5440 ttymask 54c2
pctr: 686-class user-level performance counters enabled
mtrr: Pentium Pro MTRR support
dkcsum: wd0 matched BIOS disk 80
root on wd0a
rootdev=0x0 rrootdev=0x300 rawdev=0x302

Thanks Radek

-- 
Regards,
 Bc. Radek Krejca
 Starnet, s. r. o.
 http://www.ceskedomeny.cz
 http://www.skdomeny.com
 http://www.starnet.cz