[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

no luck with Xorg + Mobility Radeon HD 3470



The problem is in some ways similar to what is being discussed in
this thread:
http://lists.freebsd.org/mailman/htdig/freebsd-x11/2009-May/008342.html

However my configuration is different: fresh install of FreeBSD
7.2/amd64 on a brand new Fujitsu Lifebook A6210, Xorg built from
today's ports tree (with all the latest updates from rnoland@).

Using `Driver "radeon"' results in a hard hang, while with
`Driver "radeonhd"' (1.2.5 or git), there's nothing but garbage on
the screen, however I can still switch back to VT0 and hit Ctrl-C.


Robert, could you please have a look at the following logs?

pciconf -lvb:
vgapci0_(_at_)_pci0:1:0:0:     class=0x030000 card=0x14b010cf chip=0x95c41002 rev=0x00 hdr=0x00
    vendor     = 'ATI Technologies Inc'
    class      = display
    subclass   = VGA
    bar   [10] = type Prefetchable Memory, range 32, base 0xf0000000, size 134217728, enabled
    bar   [14] = type I/O Port, range 32, base 0x2000, size 256, enabled
    bar   [18] = type Memory, range 32, base 0xfa000000, size 65536, enabled

xorg.conf (autogenerated by `X -configure', with a few minor
tweaks, so nothing special there):
http://pastebin.com/m7114722

Xorg.0.log
http://pastebin.com/m58e83310

messages generated by hw.dri.0.debug=1
http://pastebin.com/m24308c77

memcontrol list
http://pastebin.com/m616d6f9f


Thanks in advance,
Pavel Gorshkov
_______________________________________________
freebsd-x11_(_at_)_freebsd_(_dot_)_org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-x11
To unsubscribe, send any mail to "freebsd-x11-unsubscribe_(_at_)_freebsd_(_dot_)_org"