[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: Can't get make buildworld to work with recent cvsup. - Addl



--- Garrett Cooper <youshi10_(_at_)_u_(_dot_)_washington_(_dot_)_edu> wrote:
> Nicole Harrington wrote:
> >  Something setup wrong some place??
> > 
> >  cd /usr/src/lib ; make
> > 
> > .....
> > c -pg -O2 -fno-strict-aliasing -pipe
> -march=opteron 
> > -I/usr/src/lib/libftpio
> > -Wall -DINET6  -c /usr/src/lib/libftpio/ftpio.c -o
> > ftpio.po
> > cc -pg -O2 -fno-strict-aliasing -pipe
> -march=opteron 
> > -I/usr/src/lib/libftpio
> > -Wall -DINET6  -c ftperr.c -o ftperr.po
> > building profiled ftpio library
> > ranlib libftpio_p.a
> > cc -fpic -DPIC -O2 -fno-strict-aliasing -pipe
> > -march=opteron
> > -I/usr/src/lib/libftpio -Wall -DINET6  -c
> > /usr/src/lib/libftpio/ftpio.c 
> > -o
> > ftpio.So
> > cc -fpic -DPIC -O2 -fno-strict-aliasing -pipe
> > -march=opteron
> > -I/usr/src/lib/libftpio -Wall -DINET6  -c ftperr.c
> -o
> > ftperr.So
> > building shared library libftpio.so.6
> > gzip -cn /usr/src/lib/libftpio/ftpio.3 >
> ftpio.3.gz
> > ===> libgeom (all)
> > cc -O2 -fno-strict-aliasing -pipe -march=opteron
> > -I/usr/src/lib/libgeom
> > -Wsystem-headers -Werror -Wall -Wno-format-y2k -W
> > -Wno-unused-parameter
> > -Wstrict-prototypes -Wmissing-prototypes
> > -Wpointer-arith 
> > -Wno-uninitialized -c
> > /usr/src/lib/libgeom/geom_getxml.c
> > cc -O2 -fno-strict-aliasing -pipe -march=opteron
> > -I/usr/src/lib/libgeom
> > -Wsystem-headers -Werror -Wall -Wno-format-y2k -W
> > -Wno-unused-parameter
> > -Wstrict-prototypes -Wmissing-prototypes
> > -Wpointer-arith 
> > -Wno-uninitialized -c
> > /usr/src/lib/libgeom/geom_stats.c
> > cc -O2 -fno-strict-aliasing -pipe -march=opteron
> > -I/usr/src/lib/libgeom
> > -Wsystem-headers -Werror -Wall -Wno-format-y2k -W
> > -Wno-unused-parameter
> > -Wstrict-prototypes -Wmissing-prototypes
> > -Wpointer-arith 
> > -Wno-uninitialized -c
> > /usr/src/lib/libgeom/geom_xml2tree.c
> > /usr/src/lib/libgeom/geom_xml2tree.c:255: error:
> > syntax error before 
> > '*' token
> > /usr/src/lib/libgeom/geom_xml2tree.c:256: warning:
> > type qualifiers 
> > ignored on
> > function return type
> > /usr/src/lib/libgeom/geom_xml2tree.c:256: warning:
> > return type defaults 
> > to `int'
> > /usr/src/lib/libgeom/geom_xml2tree.c:256: warning:
> > function declaration 
> > isn't a
> > prototype
> > /usr/src/lib/libgeom/geom_xml2tree.c: In function
> > `CharData':
> > /usr/src/lib/libgeom/geom_xml2tree.c:260: error:
> > `userData' undeclared 
> > (first
> > use in this function)
> > /usr/src/lib/libgeom/geom_xml2tree.c:260: error:
> (Each
> > undeclared 
> > identifier is
> > reported only once
> > /usr/src/lib/libgeom/geom_xml2tree.c:260: error:
> for
> > each function it 
> > appears
> > in.)
> > /usr/src/lib/libgeom/geom_xml2tree.c:262: error:
> `s'
> > undeclared (first 
> > use in
> > this function)
> > /usr/src/lib/libgeom/geom_xml2tree.c:263: error:
> `len'
> > undeclared 
> > (first use in
> > this function)
> > /usr/src/lib/libgeom/geom_xml2tree.c: In function
> > `geom_xml2tree':
> > /usr/src/lib/libgeom/geom_xml2tree.c:286: error:
> > syntax error before 
> > "parser"
> > /usr/src/lib/libgeom/geom_xml2tree.c:296: error:
> > `parser' undeclared 
> > (first use
> > in this function)
> > /usr/src/lib/libgeom/geom_xml2tree.c:296: warning:
> > implicit declaration 
> > of
> > function `XML_ParserCreate'
> > /usr/src/lib/libgeom/geom_xml2tree.c:301: warning:
> > implicit declaration 
> > of
> > function `XML_SetUserData'
> > /usr/src/lib/libgeom/geom_xml2tree.c:302: warning:
> > implicit declaration 
> > of
> > function `XML_SetElementHandler'
> > /usr/src/lib/libgeom/geom_xml2tree.c:303: warning:
> > implicit declaration 
> > of
> > function `XML_SetCharacterDataHandler'
> > /usr/src/lib/libgeom/geom_xml2tree.c:304: warning:
> > implicit declaration 
> > of
> > function `XML_Parse'
> > /usr/src/lib/libgeom/geom_xml2tree.c:307: warning:
> > implicit declaration 
> > of
> > function `XML_ParserFree'
> > *** Error code 1
> > 
> > Stop in /usr/src/lib/libgeom.
> > *** Error code 1
> > 
> > Stop in /usr/src/lib.
> > 
> > 
> >  ARGG!!
> > 
> >    Nicole
> 
> Doesn't look like it's compiling libgeom or geom
> related dependencies. 
> What's your /etc/make.conf look like and what
> version are you trying to 
> compile with buildworld?


 Actually.. That seems to be happening with even no
/etc/make.conf  

 I even copied the /usr/src from another older server
that built fine to this server (same server type) and
it fails in the same way.


 It's just driving me crazy.

  Nicole


  Nicole

 
> -Garrett
> _______________________________________________
> freebsd-questions_(_at_)_freebsd_(_dot_)_org mailing list
>
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
> To unsubscribe, send any mail to
> "freebsd-questions-unsubscribe_(_at_)_freebsd_(_dot_)_org"
> 

_______________________________________________
freebsd-questions_(_at_)_freebsd_(_dot_)_org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "freebsd-questions-unsubscribe_(_at_)_freebsd_(_dot_)_org"


Visit your host, monkey.org