[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

ports/50604: portupgrade -R of dia-0.90 fails after today's cvsup of ports tree



Hello Joe,

Let me know if you got my last email with the (negative) results from
editing XF86Config as per Piero's suggestion, please.

Gone awfully quiet, and I'm curious if its worth holding on (its 12:48
am) here at the moment :-)

Regards,

Stacey

On Sat, 2003-04-05 at 23:54, Joe Marcus Clarke wrote:
> On Sat, 2003-04-05 at 17:52, Stacey Roberts wrote:
> > Hello Joe (& Piero),
> > 
> > On Sat, 2003-04-05 at 23:38, Joe Marcus Clarke wrote:
> > > On Sat, 2003-04-05 at 17:23, Stacey Roberts wrote:
> > > > Hi Joe,
> > > > 
> > > > On Sat, 2003-04-05 at 23:20, Joe Marcus Clarke wrote:
> > > > > On Sat, 2003-04-05 at 17:13, Stacey Roberts wrote:
> > > > > 
> > > > > > Okay., I can do that., but where does that leave with me with the
> > > > > > content of the file? Should I send it as an attachment to you before
> > > > > > shutting down Gnome, or something?
> > > > > 
> > > > > Sure.
> > > > > 
> > > > 
> > > > Okay.., please find the file attached here, its kinda big :-(
> > > > 
> > > > > > 
> > > > > > Also, after that.,. is it okay then to revert back to the original
> > > > > > ~/.xinitrc file and restart X / Gnome?
> > > > > 
> > > > > Yep.
> > > > 
> > > > I'll do this and catch you on the flip-side.
> > > 
> > > You know, Piero may be on to something.  You _do_ have out-of-date
> > > modules loading in your XF86Config.  Prune your "Module" section so that
> > > it just contains:
> > > 
> > >         Load  "dbe"
> > >         Load  "extmod"
> > >         Load  "glx"
> > >         Load  "freetype"
> > >         Load  "type1"
> > >         Load  "speedo"
> > > 
> > > 
> > > Note, glx (and dri) are optional.  See if that helps.
> > > 
> > 
> > Okay.., here's what I've now got:
> > Section "Module"
> >         Load  "dbe"
> >         Load  "dri"
> >         Load  "extmod"
> >         Load  "glx"
> >         Load  "speedo"
> >         Load  "freetype"
> >         Load  "type1"
> > EndSection
> > 
> > I'll redo the logoff / login procedure, and see what happens.
> 
> Okay.  Also, you're not seeing the GNOME splash screen while X appears
> hung are you?
> 
> Joe
> 
> > 
> > Regards,
> > 
> > Stacey
> > 
> > > Joe
> > > 
> > > > 
> > > > Regards,
> > > > 
> > > > Stacey
> > > > 
> > > > > 
> > > > > Joe
> > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > Regards
> > > > > > 
> > > > > > Stacey
> > > > > > 
-- 
Stacey Roberts
B.Sc (HONS) Computer Science

Web: www.vickiandstacey.com